Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza la segona caminada solidària a favor dels gossos i gats abandonats

Escoltar

Mataró organitza la segona caminada solidària a favor dels gossos i gats abandonats

Els diners recaptats seran per a la Societat Protectora d’Animals de Mataró

La regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz; la presidenta de la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM), Sílvia Serra; i l’organitzador de la caminada, Marcelo Cabrera, han presentat avui la caminada solidària Petjades, a favor dels gossos i gats abandonats, que tindrà lloc el diumenge 16 de desembre i està organitzada per la Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM).

 

L’objectiu de la caminada és aconseguir finançament per mantenir el benestar dels animals que viuen en els dos centres que gestiona l’SPAM: el Refugi de Cal Pilé i el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC). Amb els beneficis de les inscripcions, l’entitat podrà comprar pinso per als 500 animals que depenen d’ella. Es calcula que mensualment es necessiten 6.000 kg de pinso per alimentar els gossos i gats que acull. Fa més de 30 anys que l’SPAM treballa per aconseguir l’adopció dels gossos i gats més desafavorits.

 

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, Affinity, Laboratori Urano, Vet Plus, Merial i Decathlon Mataró.

 

 

Una caminada per a tota la família

 

La caminada s’inicia a les 10 h al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) (carrer de Galícia, s/n) i hi ha dos recorreguts: un de 10 km i un altre de 15 km, depenent de l’estat físic i la capacitat de cada persona o nucli familiar. Ambdós itineraris són circulars i transcorren en el Parc Forestal, un entorn natural pensat per a la comoditat dels animals i les persones. Durant el recorregut, es distribuirà un avituallament per als participants i, un cop finalitzat, també podran gaudir d’un petit àpat per recuperar les forces.

 

El recorregut es podrà fer amb o sense gos particular. Si s’és voluntari, també es podrà fer acompanyat dels gossos abandonats dels centres de l’SPAM.

 

Les inscripcions es poden fer fins al dia abans al CAAC o a través de: http://pet-jades.org/. El preu per als adults és de 12 € i per als menors de 8 €.