Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipis suecs estudien el model de gestió dels Recursos Humans de l’Ajuntament de Mataró

Escoltar

Municipis suecs estudien el model de gestió dels Recursos Humans de l’Ajuntament de Mataró

 


Una vintena de responsables de Recursos Humans d’entitats locals i regionals de Suècia van visitar ahir Mataró amb l’objectiu d’estudiar el model de gestió d’aquesta matèria que fa l’Ajuntament.


 

Entre la delegació de visitants hi havia dos representants de l’Associació Sueca d’Autoritats Locals i Regionals i els directors de Recursos Humans de Malmö, que amb més de 270.000 habitants és la tercera ciutat de Suècia, i d’Uppsala, amb 180.000 habitants i quarta del país.

 

La resta de municipis representats eren Falun, Gotland, Gävle, Kalmar, Karlskrona, Kiruna, Kristianstad, Linköping, Norrköping, Skellefteå, Trollhättan, Umeå, Växjö, Örebro, Östersund.

 

La sessió de treball va tenir lloc a Can Palauet i la delegació va tenir l’ocasió de visitar també el TecnoCampus.

 

La sessió va començar amb una explicació detallada per part de l’equip de Recursos Humans sobre projectes estratègics del mandat, l’organització municipal, i els canvis normatius experimentats. Els assistents estaven especialment interessats en conèixer també altres qüestions com ara les mesures previstes per afrontar la crisi, la negociació col·lectiva, la jornada laboral, les vacances o el clima laboral.  

 

Aquesta és la segona vegada que representants de municipis suecs es reuneixen amb la direcció de Recursos Humans de l’Ajuntament de Mataró atès que el 2010 ja va tenir lloc una primera visita, si bé en aquell cas els municipis eren de menor dimensió.