Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró adjudica els 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial del Rierot

Escoltar

Prohabitatge Mataró adjudica els 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial del Rierot

També s’ha creat una llista de reserva per cobrir possibles renúncies

La societat municipal Prohabitatge Mataró, SA va realitzar ahir davant notari el sorteig per adjudicar els 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial del Rierot entre les 38 famílies que havien resultat admeses per optar a un dels pisos. 

 

Els habitatges han estat promoguts per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), i seran gestionats per la seva filial, Prohabitatge Mataró, SA. En un futur aquest immoble formarà part del patrimoni de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

 

Es tracta d’un edifici de dotze habitatges, un local comercial en planta baixa i aparcament subterrani. Aquesta promoció s’inclou dins el Pla Local de l’Habitatge 2005-2015 i representa un recurs d’allotjament i convivència per a famílies perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió residencial. Els preus del lloguer oscil·len entre els 280 i 395 €, en funció de la superfície. Els habitatges tenen una superfície útil d’entre 47 i 64 m².

 

Durant la primera quinzena de juny, es farà l’entrega de claus dels habitatges als llogaters i la signatura del contracte.