Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de la meitat dels estacionaments en zona blava de Mataró seran gratuïts tot el mes d’agost

Escoltar

Prop de la meitat dels estacionaments en zona blava de Mataró seran gratuïts tot el mes d’agost



Aproximadament la meitat de les places d’estacionament en superfície sotmeses a control horari i tarifari (zona blava) seran gratuïtes de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos.

 

Aquesta mesura respon a la menor afluència de vehicles durant l’agost a l’entorn dels carrers afectats, a causa de la disminució de l’activitat comercial en aquestes zones. Aquesta situació fa que no sigui necessari, en la mateixa mesura, potenciar la rotació dels vehicles.

 

 

Aparcaments lliures de pagament

 

Els aparcaments en zona blava que quedaran lliures de pagament durant l’agost estan situats a:

 

Zona 1:

- carrer de Francesc Milans

- carrer d’Altafulla

- carrer de Fra Luis de León, entre els carrers d’Altafulla i Jaume Isern

- carrer de Tetuán, entre els carrers del Pare Tomás Viñas i de Jaume Isern, i també en el tram entre els carrers de Ramon Llull i de Jaume Isern

- carrer de Llauder.

 

Zona 3: l’avinguda del Maresme, a l’aparcament situat al passatge de Marina de Llevant, conegut com Can Maitanquis.

 

Zona 4:

- la ronda d’Alfons X el Savi

- la plaça d’Espanya

- al carrer del Parc

- al carrer del Carme

- al passatge dels Sisternes

- al carrer de Jaume Isern

- a La Riera.

 

A la resta d’aparcaments en zona blava es continuarà pagant durant l’agost, inclosa tota la Zona 2, que comprèn els carrers de Cosme Churruca, de Federico Carlo Gravina, el carrer de Lepant, l’avinguda de Jaume Recoder i el carrer dels Germans Thos i Codina.

 

 

Informació al ciutadà

 

Els usuaris podran identificar clarament les zones d’estacionament limitades com a gratuïtes durant l’agost, ja que els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d’aparcament.

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) gestiona la zona blava de Mataró. Aquesta entitat ha arribat a un acord amb una de les empreses concessionàries de les zones blaves de Mataró perquè prop de la meitat de les places d’estacionament siguin gratuïtes durant tot el mes d’agost.