Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un club de futbol francès participa en un intercanvi amb el Club Esportiu Pla d’en Boet

Escoltar

Un club de futbol francès participa en un intercanvi amb el Club Esportiu Pla d’en Boet

El regidor d’Esports ofereix una recepció al Jeunesse Sportive Fertoise Bagnoles

El president de l’Institut d’Esports, Pere Galbany, ha ofert aquest matí una recepció oficial a un grup de 40 joves francesos que aquests dies participen en un intercanvi esportiu i cultural a la ciutat.


 

Els joves pertanyen al Club de Futbol Jeunesse Sportive Fertoise Bagnoles de la localitat normanda de La Ferté Macé i realitzen un intercanvi amb el Club Esportiu Pla d’en Boet de Mataró.

 

El regidor d’Esports ha donat la benvinguda als esportistes a les 10 hores al Saló de Sessions de l’Ajuntament i els ha desitjat que l’intercanvi i l’acollida de la ciutat els hagi estat profitosa. Durant la seva estada a Catalunya, els joves esportistes han visitat diversos indrets d’interès esportiu i cultural a Mataró, Pals i Barcelona, on dimarts van tenir ocasió d’assistir al partit Barça-Getafe.

 

També ha llegit als jugadors un missatge del delegat de la Plataforma per les seleccions esportives catalanes a la Catalunya Nord, Enric Balaguer, que no ha pogut assistir a l’acte.  

 

El responsable del Club Jeunesse Sportive Fertoise Bagnoles, Stéphane Périnet, ha agraït tant al Club Esportiu Pla d’en Boet com a l’Institut d’Esports la seva col·laboració i ha manifestat la seva voluntat de tornar-hi l’any que ve. De moment, està previst que al juny sigui el club mataroní el que es desplaci al petit municipi de La Ferté Macé per completar l’intercanvi.