Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un projecte d’estudiants del TecnoCampus, finalista dels Premis Emprèn UPC 2012

Escoltar

Un projecte d’estudiants del TecnoCampus, finalista dels Premis Emprèn UPC 2012



Un projecte de quatre estudiants de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, centre adscrit a la UPC i integrat en el TecnoCampus Mataró-Maresme, ha arribat a la fase final dels Premis Emprèn UPC.


 

El passat 20 de març es va dur a terme la presentació dels plans d’empresa finalistes d’aquests premis i, malgrat l’elevada xifra de propostes (un total de 85), cal destacar que set dels projectes provenien d’estudiants del Tecnocampus, concretament de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. Una d’aquestes propostes, sota el nom Biotech Energy Systems, l’han desenvolupada els alumnes d’enginyeria Carlos Montero, Alberto Puerta, Joanma Romeu i Toni Pérez durant l’assignatura d’emprenedoria i innovació impartida per el professor Xavier Font, que també ha participat en la seva redacció. Biotech Energy Systems ha estat escollida finalista conjuntament amb 11 projectes més.

 

La següent fase del concurs consisteix a fer un pla de negoci més acurat, procés en el qual es comptarà amb l’ajuda de l’escola de negocis EADA. Els guanyadors es faran públics a mitjans de juny. El projecte en qüestió pretén oferir la possibilitat de la cogeneració energètica mitjançant la biomassa a petita escala.

 

El fet d’arribar a la fase final ja representa un gran reconeixement pel que fa a l’estímul a l’emprenedoria que es du a terme en tots els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme. L’any passat, un estudiant de l’Escola Universitària de Mataró va guanyar el premi UPF Emprèn amb el un projecte sobre un portal web sobre esport individual.