Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

57 usuaris de la Piscina Municipal participants en el Repte BCN2013 estrenen la piscina dels mundials de natació

Escoltar

57 usuaris de la Piscina Municipal participants en el Repte BCN2013 estrenen la piscina dels mundials de natació

Els nedadors han fet els últims metres de la iniciativa al Palau Sant Jordi



Un grup de 57 nedadors de la Piscina Municipal participants en el Repte BCN2013 es van desplaçar diumenge passat a la piscina del Palau Sant Jordi per cobrir els últims 100 m de la iniciativa. El repte, que es va iniciar el mes de desembre, ha tingut per objectiu promoure la natació en persones de més de 55 anys.


 

La Piscina Municipal es va sumar amb 90 usuaris al Repte BCN2013 i ha estat la segona ciutat amb més participants. Els nedadors han hagut d’aconseguir durant 9 mesos diferents distàncies nedant: Nivell baix: nedar una mitja marató, 21,0975 km; Nivell mig: nedar una marató, 42,195 km; o Nivell alt: nedar una ultra marató,100 km.

 

Els objectius del repte, organitzat pel Comitè Organitzador dels 15ns Campionats del Món de Natació que se celebren a Barcelona del 19 de juliol al 4 d’agost de 2013, són per una banda promoure els Mundials de Natació Barcelona 2013 i, per l’altra, promocionar l’esport de la natació com a sinònim de salut, adreçat a la gent de més de 55 anys com a mitjà de motivació i autoestima personal.

 

Els participants a l’activitat han hagut de nedar de 2 a 4 vegades a la setmana cobrint les següents distàncies: Mitja marató: 500 m a la setmana; Marató: 1.000 m a la setmana o Ultra marató: 2.375 m a la setmana.

 

Als nedadors que han pres part en el projecte se’ls ha obsequiat ahir amb un casquet de natació amb el disseny de la tipografia realitzada Anna Vives, una noia catalana amb síndrome de Down.

 

El final d’aquesta iniciativa ha estat nedar els últims metres del repte a la piscina principal dels Campionats del Món de Natació Barcelona 2013, la piscina del Palau Sant Jordi. Els nedadors mataronins es van desplaçar amb 13 acompanyants en un autocar de l’organització.