Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable dels carrers de Galícia i Nou de la Mercè

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable dels carrers de Galícia i Nou de la Mercè

Les obres són continuació d’una actuació d’urgència iniciada al desembre

Aigües de Mataró inicia avui, 31 de gener, les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable que actualment transcorre pels carrers de Galícia i Nou de la Mercè.

 

Aquestes obres estan contemplades dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025), que preveu la progressiva renovació de les canonades de fibrociment per d’altres de polietilè.

 

La xarxa de canonades que discorre per aquesta zona té més de 30 anys d’antiguitat. Tot i estar previstes en el PDAM, les obres de renovació s’han avançat i es realitzen amb caràcter d’urgència arran de les contínues avaries que s’han produït recentment en aquesta zona de la ciutat. El passat mes de desembre ja es van fer obres de renovació de la xarxa als carrers de la verge de Guadalupe, La Vinya i un altre tram del carrer de Galícia.

 

Els treballs afecten ara al tram del carrer de Galícia entre els carrers Nou de la Mercè i de la Vinya; i al tram del carrer Nou de la Mercè entre els números 55 i 101. Les obres consisteixen a instal·lar 4 metres lineals de canonades polietilè de 160 mm de diàmetre, 224 metres lineals de 110mm de diàmetre i 86 metres lineals de 90mm de diàmetre.  

 

L’actuació té una durada de 8 setmanes i l’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e Hijos, SA per un import de 37.315,78€ (IVA inclòs). L’obra mecànica la realitza directament la companyia.