Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antoni Blanch és el nou director artístic de la Cavalcada de Reis

Escoltar

Antoni Blanch és el nou director artístic de la Cavalcada de Reis

Aquest any els infants podran compartir una estona amb el Reis d’Orient un cop acabats els parlaments

El mataroní Antoni Blanch és el nou director artístic de la Cavalcada de Mataró. Antoni Blanch i Joseph (1958) actualment és el president del Centre Catòlic de Mataró i té una llarga experiència en dirigir obres de teatre i altres activitats amb grups humans. Des de l’any 1972 està lligat amb la Sala Cabanyes, espai on va dirigir Els Pastores des del 2008 al 2011.


 

Des de fa uns mesos el nou director artístic està treballant en la Cavalcada juntament amb els tècnics de la Direcció de Cultura i ja ha fet diferents reunions amb les entitats de la ciutat que tradicionalment participen a l’arribada dels Reis Mags a Mataró. Una de les novetats d’enguany és que s’elimina la diferenciació dels dos sectors que hi havia hagut fins ara, el sector entitats i el sector oficial, per passar a formar un únic sector de Cavalcada.

 

Una altra de les novetats és que un cop acabada la Cavalcada, els Reis Mags tindran un espai per poder compartir una estona amb els infants. D’aquesta manera s’eviten els problemes de seguretat que hi havia fins ara alhora de pujar els nens a saludar els Reis durant el recorregut.

 

L’arribada dels Missatgers Reials serà el 29 de desembre a les 12 del migdia al Port de Mataró. Els infants també podran donar les cartes als missatgers els dies 2, 3 i 4 de gener de 18 a 20 h a l’Ajuntament.

 

La Cavalcada començarà, com és tradicional, a les 17.30 h a la plaça de Puerto Rico.