Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Demà obre la botiga de Les Santes i divendres comença la segona edició de la Fireta a la plaça de l’Ajuntament

Escoltar

Demà obre la botiga de Les Santes i divendres comença la segona edició de la Fireta a la plaça de l’Ajuntament



La botiga oficial de Les Santes obre demà, dimecres 17 de juliol, a Can Palauet, on romandrà oberta al públic fins que s’acabi la Festa Major, el 29 de juliol.


 

S’hi poden adquirir les samarretes amb la imatge del cartell d’enguany, obra de Pol Codina, així com clauers i imants amb els mateixos motius. També es poden comprar altres productes típicament “santeros” com el mocador i el barret de L’Escapada per a protegir-se durant el correfoc. Tambe estan a la venda els tradicionals pòsters de les Comparses de Mataró, les reproduccions dels gegants, i diferents llibres i contes sobre Les Santes.

 

La comercialització d’aquests productes per Internet a través del web de Les Santes (http://botiga.lessantes.cat) va començar la setmana passada i fins el dia d’ahir s’havien venut ja 832 samarretes.

 

La botiga està oberta a Can Palauet de dimecres 17 a diumenge 21, de 10.30 a 13.30 i de 18 a 21 h i, a partir de dilluns 22, només a les tardes, de 18 a 21 h.

 

 

27 parades a la Fireta de Les Santes

 

Per segona vegada, la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró organitza complementàriament una fireta de productes artesanals relacionats amb la Festa Major a la plaça de l’Ajuntament. La fireta estarà oberta entre el 19 i el 24 de juliol, en els mateixos horaris que la botiga.

 

A la Fireta de Santes d’enguany hi haurà 27 parades de diferents expositors, que comercialitzen productes artesans de roba, alimentació, decoració, o entreteniment relacionats fonamentalment amb les figures i comparses de la ciutat. S’hi poden trobar joguines, llibres...

 

L’Ajuntament també col·labora enguanya amb una iniciativa de la Unió de Botiguers que tindrà lloc diumenge 21, a d’11 a 21 h, al Port de Mataró. En aquesta iniciativa hi participen una trentena d’establiments comercials, que oferiran els seus articles a preus especials a l’aire lliure.