Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visita l’Ajuntament de Mataró

Escoltar

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visita l’Ajuntament de Mataró

L’alcalde demana millores als accessos a la ciutat i a la xarxa ferroviària

L’alcalde, Joan Mora, ha ofert aquest matí una recepció oficial al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que ha visitat l’Ajuntament per tractar sobre diferents temes d’interès per a la ciutat.

 

La visita ha tingut lloc a les 9.30h. El conseller ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i s’ha reunit després amb l’alcalde, la regidora d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat, Montserrat Rodríguez, i la regidora de Via Pública, Obres, Serveis i Manteniment, Núria Calpe.

 

Durant la reunió, l’alcalde ha traslladat al conseller la seva preocupació per l’estat de la xarxa ferroviària que connecta la ciutat amb Barcelona. La circulació de trens es va veure interrompuda a causa dels darrers temporals i diferents avaries han provocat aquesta setmana nous talls. Joan Mora ha insistit en la necessitat de garantir que no es tornin a produir accidents com els ocorreguts a Mataró a principis de 2012.

 

L’alcalde ha plantejat també com a tema pendent la millora dels accessos a la ciutat, tant pel que fa l’entrada a la ciutat a l’alçada del Sorrall com per resoldre les deficiències actuals a la sortida Mataró Oest de la ronda de Mataró. El conseller ha traslladat la dificultat de trobar recursos en les actuals circumstàncies econòmiques i ha avançat que qualsevol solució haurà de passar per buscar fórmules imaginatives.

 

Per últim, el conseller ha estat informat sobre els darrers tràmits urbanístics realitzats per l’Ajuntament per aconseguir la implantació d’El Corte Inglés, que han de comptar amb el vistiplau de la Generalitat.