Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou web de Les Santes va rebre durant el juliol unes 100.000 visites

Escoltar

El nou web de Les Santes va rebre durant el juliol unes 100.000 visites

La pàgina ha estat consultada en 67 països d’arreu del mónEl nou format del web de Les Santes, que es va estrenar el 3 de juliol, va tenir durant el mes de juliol 91.380 visites, 13.000 més que l’any passat i 33.000 més que el 2011. Els visitants procedien de 67 països diferents com els Estats Units, Japó, Xile i Kuwait entre d’altres.


 

Els visitants van obrir més d’un milió de pàgines i van estar una mitjana de prop de 6’ a la pàgina de la Festa Major.

 

Enguany la pàgina ha incorporat una part estàtica amb la informació històrica de la festa que permetrà a l’usuari poder consultar la pàgina durant tot l’any i no només els mesos propers a Les Santes.

 

El mòbil també ha estat un canal molt destacat de recerca d’informació de la festa amb més de 31.000 connexions des de l’aplicació mòbil de la pàgina web. Els dies forts de la Festa Major, del 25 al 27 de juliol, hi va haver una mitjana de 4.000 visites diàries.

 

Ja en l’edició de l’any passat els usuaris van poder compartir fotografies de la festa a través de Twitter i també des de l’aplicació mòbil, aquest any s’han compartit prop de 400 instantànies.

 

Un dels apartats destacats d’aquest web de Les Santes ha estat la pantalla 24 h des de la qual s’ha pogut veure actes i moments des de la càmera instal·lada davant l’Ajuntament, així com alguns dels actes de Les Santes en directe i en streaming, gràcies a la col·laboració amb la XAL (Xarxa d’Audiovisual Local) i les retransmissions de la televisió pública m1tv. D’aquestes programacions en streaming hi ha hagut més de 11.000 connexions i més de 1.000 h de connexió per part dels usuaris.

 

Enguany hi havia dos concursos a través de les noves tecnologies. El concurs de fotos a través de l’aplicació instagram ha rebut prop de 3.000 fotografies, superant les 1.300 de l’any anterior. Les tres fotografies més votades han estat de msubirats, seojmi i dete_71 i han guanyat un lot de productes de Les Santes.

 

L’altre concurs convidava a escriure microrelats i experiències de la Festa Major a través de twitter i l’etiqueta #microsantes. La guanyadora ha estat @kunsapeta i ha rebut dues entrades per a l’obra “André i Dorine” que es representarà al Teatre Monumental dins la temporada estable de teatre.