Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte CAPS.A. mostra els processos de treball d’artistes de diferents àmbits

Escoltar

El projecte CAPS.A. mostra els processos de treball d’artistes de diferents àmbits

A través d’un blog es podran veure esbossos, notes i anotacions de més de 170 participants

El col·lectiu artístic mataroní CAPS.A. format per J.M. Calleja, Jordi Cuyàs i Jaume Simon, presenten el proper dissabte 20 d’abril la “CAPS.A. 10 bloc in progress”, un projecte compartit amb la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Més de 170 artistes de diferents àmbits de les arts i amb noms destacats dins el panorama creatiu català han accedit a compartir els seus processos de treball.


 

“CAPSA.10 bloc in progress” és un espai viu i en constant moviment on-line que recull i mostra els blocs de notes de pintors, dibuixants i escultors; els esbossos de coreògrafs i escenògrafs; les correccions i modificacions que fan poetes, novel·listes i traductors en els seus textos; les anotacions que realitzen els músics en les seves partitures; els croquis i apunts dels diferents plans cinematogràfics i altres gènesis dels diferents àmbits de creació.

 

Músics, artistes visuals, arquitectes, escultors, cuiners, emprenedors, entre d’altres han participat al projecte que es pot consular al web: blocinprogres.org. Entre aquests, hi ha els músics Pau Riba, Albert Guinovart i Cesc Freixas; l'artista Martí Anson; els escriptors Màrius Serra i Josep Maria Fonalleras; els poetes Joan Margarit i Narcís Comadira; coreògrafs com Cesc Gelabert, l’artista multidisciplinari i fundador de la Fura dels Baus Marcelí Antúnez, dramaturgs com Antoni Cabré i fins i tot la cuinera Carme Ruscalleda.

 

La presentació es farà el proper dissabte 20 a les 21 h del vespre a l’Edifici de les Espenyes de Can Xammar on s’hi podrà veure un fragment dels documents a través d’una instal·lació multimèdia. Diferents artistes que hi ha participat seran presents a l’acte.