Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus presenta el servei de Reempresa com un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial

Escoltar

El TecnoCampus presenta el servei de Reempresa com un nou model d’emprenedoria i creixement empresarialA partir d’aquest mes de març, Mataró disposa d’un Centre Reempresa dins del Tecnocampus Mataró-Maresme on s’oferirà assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones emprenedores disposades a donar-hi continuïtat. L’objectiu és, doncs, impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat per aquesta via.
L’alcalde, Joan Mora, ha destacat la importància del programa en un moment de crisi econòmica com l’actual. A l’acte hi han participat també el vicepresident primer i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey; el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; el membre del consell directiu de la FAGEM Paulí Aluart i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

 

Durant l’acte s’ha destacat que Reempresa representa una oportunitat per mantenir el teixit productiu i articular un “mercat transparent de transmissió de petites i mitjanes empreses”, en paraules d’Antoni Abad. Per la seva banda, Ferran Civil, ha destacat la importància del projecte a la província de Barcelona, on s’espera en els propers anys “aconseguir 212 Reempreses, el manteniment de 730 llocs de treball i 16 milions d’euros d’inversió induïda després d’haver atès 3.500 emprenedors i les persones que cedeixen la propietat".

 

Miquel Rey ha apuntat que el projecte encaixa plenament en el suport a emprenedors i al conjunt del teixit producitiu per part del TecnoCampus. L’alcalde ha fet la cloenda de l’acte destacant que aquesta iniciativa encaixa en un canvi de mentalitat de la societat, amb una aposta decidida per l’economia productiva enfront de l’especulativa.