Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix el primer Consell Escolar de l’Escola Municipal de Música de Mataró

Escoltar

Es constitueix el primer Consell Escolar de l’Escola Municipal de Música de Mataró

El regidor d’Ensenyament, Pere Galbany, va presidir ahir la constitució del primer Consell Escolar de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM). El Ple del passat mes de maig va aprovar el reglament que en regula el seu funcionament.


 

El Consell Escolar de l’Escola Municipal de Música de Mataró està format pel president i 10 vocals a més d’una secretària:

 

. 2 tècnics municipals de la Direcció d’Ensenyament: Josep Timoneda i M. José Llobet

. el director de l’EMMM: Ivó Oller

. el cap d’estudis de l’EMMM: Rubén Bes

. 2 representants del professorat de l’EMMM: Maria Gomis i Gener Salicrú

. 2 representants de l’alumnat de l’EMMM: Míriam Berrocal i Montserrat Taberner

. 2 representants dels pares i mares de l’alumnat menor d’edat de l’EMMM: Imma Tarradellas i M. Lucila García

. secretària: Gemma Boix

 

El passat 25 de novembre van tenir lloc les eleccions per escollir els representants dels pares i mares, de l’alumnat i dels professors. Pel que als representants de l’Ajuntament, aquests han estat nomenats per decret. Els representants es renovaran periòdicament coincidint amb les eleccions de la resta de consells escolars de Catalunya.

 

El Consell Escolar es reunirà ordinàriament una vegada al trimestre durant el curs escolar i és l’espai on s’hauran d’aprovar els documents que han de regir el funcionament de l’escola, com el calendari escolar o el projecte educatiu, entre d’altres qüestions. També és l’espai on es rendirà compte del funcionament del centre i on es recolliran les opinions i propostes de la comunitat educativa.