Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la jornada de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i serveis de la Piscina Municipal

Escoltar

Èxit de la jornada de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i serveis de la Piscina MunicipalMés de 200 persones van assistir dissabte passat, 21 de setembre, a la Piscina Municipal amb motiu de la Jornada de Portes Obertes dissenyada per divulgar els serveis que ofereix aquesta instal·lació municipal.


 

De total de visitants, la majoria (130) eren possibles nous usuaris i 92 eren abonats que es van acostar a la Piscina i van tenir ocasió de participar en les diferents activitats programades i a les visites guiades per conèixer les instal·lacions.

 

Durant la jornada es van repartir, a més, 43 vals promocionals per provar properament algun dels serveis de l’equipament.

 

 

Des de 16,57 € al mes

 

La Piscina Municipal (avinguda del Velòdrom, 25) és un equipament esportiu amb dues piscines, una fonda de 25 x 12 m i l’altra de 14 x 4 m i poca fondària. També disposa de sauna i gimnàs i d’una sala de bicicletes estàtiques. S’hi realitzen activitats aquàtiques (aigua gim, aigua mix, fitness aquàtic) i cursets de natació de diferents nivells i per a totes les edats: infants, joves, adults i gent gran.

 

També ofereix diferents opcions de pagament: tiquet puntual, abonament mensual o abonament trimestral, amb descomptes diversos. Per exemple, l’abonament trimestral per a menors de 15 anys són 41 € (que representen 13,67 € /mes) i per als majors de 15 anys el mateix abonament surt a 49,70 € (16,57 €/mes).

 

Hi treballa un equip de professionals amb gran experiència. Els usuaris del servei de bany poden comptar amb assessorament tècnic personalitzat. Actualment, la Piscina Municipal té 2.200 abonats i cursetistes.