Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contracta 63 persones en atur

Escoltar

L’Ajuntament contracta 63 persones en atur

L’Ajuntament de Mataró ha acabat la selecció de les persones que podran acollir-se al programa mixt Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i que seran contractades per treballar a l’administració local durant un període de 6 mesos.

 


Aquest programa permetrà finalment contractar 63 persones en situació d’atur provinents de l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya. Els perfils que ocuparan les persones contractades són: paletes, jardiners/res, pintors/res, mecànics/a automoció, lampistes, auxiliars administratius/ves i informadors/res, delineants/tes, tècnic/a i Enginyer/a prevenció riscos laborals, conserges,  personal tècnic en Gestió Cultural, tècnics/ques de Serveis Personals, educador/a infantil, mediadors/res, tècnic/a mobilitat.


 

L’Ajuntament ha entrevistat en les darreres setmanes 308 candidats per optar a aquestes feines i acaba de fer públics els llistats amb els DNI dels seleccionats, qui queda en llista d’espera i qui ha quedat exclòs del procediment. Els participants han rebut un missatge telefònic (SMS) al respecte i també poden informar-se a través del web del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament.

 

Als seleccionats se’ls convoca el próxim 20 de desembre a formalitzar el contracte, amb la intenció que puguin incorporar-se d’immediat al programa Treball i Formació. Està previst que els 63 nous treballadors comencin el 9 de gener a desenvolupar les tasques que li han estat assignades.

   

 

Programa mixt Treball i Formació

 

L'objectiu del programa mixt Treball i Formació és afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

 

A través d’aquest programa l’administració local ofereix un contacte laboral per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social durant 6 mesos a jornada completa. A més, garanteix als seleccionats fins a 120 hores de formació d’assistència obligatòria durant la seva jornada laboral. 

 

El salari a percebre pels beneficiaris d’aquest programa serà de 850 € al mes, més les corresponents pagues extres.