Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contractarà fins a 58 persones en atur

Escoltar

L’Ajuntament contractarà fins a 58 persones en atur



L’Ajuntament de Mataró va aprovar ahir en un Ple extraordinari l’adhesió al programa Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, que permetrà la contractació d’un mínim de 58 persones en situació d’atur.


 

La intenció és que aquesta mateixa tardor l’Ajuntament pugui iniciar la selecció de personal per a ocupar aquestes places, que es realitzaria abans d’acabar l’any. Properament es faran públics els perfils demandats, així com els procediments a seguir per acollir-se a la convocatòria.

 

L'objectiu del programa Treball i Formació és afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

 

A través d’aquest programa l’administració local ofereix un contacte laboral per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social durant 6 mesos a jornada completa. A més, garanteix als seleccionats fins a 120 hores de formació d’assistència obligatòria durant la seva jornada laboral. 

 

El salari a percebre pels beneficiaris d’aquest programa serà de 850 € al mes, més les corresponents pagues extres.