Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna 6.000 € a la campanya d’emergència per Síria

Escoltar

L’Ajuntament dóna 6.000 € a la campanya d’emergència per Síria

L’Ajuntament farà una aportació de 6.000 € a la campanya d’emergència “Suport a la població afectada per la guerra civil a Síria” a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que alhora es vincularà a la campanya “Pla d’acció de Creu Roja a Síria i països limítrofs (Líban i Jordània)”.


 

El passat mes d’agost el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament va fer una crida als ajuntaments i institucions supramunicipals per tal de què se sumessin al procés de suport a la població civil siriana davant la greu crisi per la guerra civil que els afecta. Al mateix temps la Creu Roja de Mataró va fer una petició de suport a la campanya que està portant a terme també a Síria i als països limítrofs.

 

L’Ajuntament de Mataró atenent la petició del Fons Català ha aportat 6.000 € que ha demanat que es vinculin a la campanya específica de la Creu Roja.

 

L’aportació econòmica s’emmarca en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament que recull el compromís de l’Ajuntament de Mataró a canalitzar la voluntat de la ciutadania per col·laborar en situacions d’emergència humanitària per mitjà del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament o d’alguna agència internacional d’ajuda humanitària, seguint les recomanacions del Comitè Català d’Emergències per a cada cas específic.