Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació Esplai Rabadà per realitzar activitats de lleure adreçades a persones discapacitades

Escoltar

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació Esplai Rabadà per realitzar activitats de lleure adreçades a persones discapacitades

L’entitat fa cada any un casal d’estiu a l’Escola Les Aigües

La regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz, i la presidenta de l’Associació Esplai Rabadà, Anna Masgoret, han signat públicament avui, 27 de maig, el conveni que regula la subvenció perquè l’entitat pugui realitzar, durant aquest any, activitats en el temps de lleure adreçades a persones amb disminució psíquica.

 

L’Esplai Rabadà és una entitat, sense ànim de lucre, destinada a organitzar i realitzar activitats de lleure per a infants, joves i adults amb discapacitat física i psíquica, entre 6 i 60 anys, donant servei a unes 130 persones que provenen de Mataró, Barcelona i de la resta de poblacions del Maresme.

 

El conveni estableix que l’Associació Esplai Rabadà percebrà 13.594 € destinats a realitzar activitats de lleure i a més el Servei de Família els hi donarà suport tècnic i d’infraestructura i la Direcció d’Ensenyament els autoritza a utilitzar l’Escola Les Aigües per organitzar-hi el casal d’estiu per a infants disminuïts entre el 25 de juny i el 19 de juliol de 8 a 17 h.

 

L’objectiu de les activitats de lleure per a aquest col·lectiu és millorar la seva qualitat de vida i fer de l’acció de l’oci el més integral i integradora possible, per a la persona i per al seu entorn.

 

L’entitat està formada per un equip d’uns 50 monitors implicats de manera voluntària en el projecte.

 

 

Festa del 25è aniversari

 

L’Associació Esplai Rabadà va celebrar dissabte 11 de maig el 25è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu, va organitzar un seguit d’activitats a la plaça de l’Ajuntament, com espectacles de percussió, màgia, dansa del ventre, música diversa, malabars, jocs infantils, llibre gegant de signatures i tómbola, entre d’altres.