Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde es reuneix amb una trentena de membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris

Escoltar

L’alcalde es reuneix amb una trentena de membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris

Joan Mora participa en un esmozar col·loqui a l’Hotel Atena Port Mataró



L’alcalde de Mataró, Joan Mora, ha mantingut aquest matí una reunió amb una trentena de membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) a l’Hotel Atenea Port Mataró. A l’acte ha assistit també el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Miquel Rey.


 

La cita forma part del programa d’esmorzars col·loquis que organitza aquesta entitat, que agrupa homes i dones de petites i mitjanes empreses d’arreu de Catalunya. Aquesta patronal ha establert en els darrers anys un canal continuat de contactes amb les institucions i partits polítics destinat a garantir un diàleg constant entre polítics i representants del sector empresarial.

 

El col·loqui de l’alcalde de Mataró portava per títol “El paper de les ciutats en la Catalunya del futur” i durant la trobada hi ha hagut ocasió d’intercanviar impressions sobre diferents sectors econòmics presents a la comarca del Maresme.

 

En declaracions als mitjans de comunicació, el president d’ACEDE, Joan Vilar, i el delegat territorial d’ACEDE al Maresme, Lluís Sala, han definit l’alcalde com un bon aliat dels petits i mitjans empresaris i han destacat “les sinèrgies que s’han obert darrerament i que es concreten amb un grup de dotze empreses que estan col·laborant amb l’Ajuntament per dinamitzar aquesta zona de la comarca”.

 

Joan Mora ha recordat que encara és empresari i que es dedica a la política “circumstancialment” per la qual cosa la seva missió ara és precisament la de generar confiança i complicitat entre ambdues parts.