Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep les jugadores de bàsquet Ariadna Pujol i Laia Flores, campiones d’Europa júnior

Escoltar

L’alcalde rep les jugadores de bàsquet Ariadna Pujol i Laia Flores, campiones d’Europa júnior

L’Ajuntament també ofereix una recepció a les sotscampiones del món de waterpolo júnior: Tarragó, Bach i Graupera

L’alcalde, Joan Mora, presidirà avui a la tarda una recepció oficial a les waterpolistes Roser Tarragó, Marta Bach i Carla Graupera, sotscampiones del món júnior, i a les jugadores de bàsquet Ariadna Pujol i Laia Flores, campiones d’Europa júnior en categoria U18. A l’acte, que començarà a les 19 h a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament, també hi assistirà el regidor d’Esports, Pere Galbany.


 

Les waterpolistes Roser Tarragó, Marta Bach i Carla Graupera el passat 25 d’agost van aconseguir la medalla de plata al Mundial de waterpolo júnior de Volos (Grècia). La selecció espanyola va caure davant l’equip d’Estats Units per 9 a 7. Roser Tarragó va ser la màxima golejadora del torneig. Les tres waterpolistes competeixen amb l’equip del Centre Natació Mataró, Tarragó però no ho farà aquest any perquè cursarà els seus estudis a Berkeley (Califòrnia) i competirà en la lliga americana de waterpolo. A la trobada també hi assistirà el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros.

 

Tot seguit, a les 19.30 h, l’alcalde rebrà les jugadores de bàsquet Ariadna Pujol i Laia Flores que es van proclamar campiones d’Europa el 25 d’agost a Croàcia en la categoria U18 al vèncer la selecció espanyola a França per 60 a 46. Les dues jugadores pertanyen a la Unió Esportiva Mataró (UEM). Acompanyaran les esportistes la doctora de la selecció espanyola de bàsquet, la mataronina Sílvia Treviño, i el president de la Unió Esportiva Mataró, Joan Ventura.