L’Audiència Pública dóna el tret de sortida al procés per confeccionar el Programa d’Actuació Municipal per al 2014

Més d’un centenar de persones assisteixen a l’acte, celebrat ahir a Can Gassol



L’alcalde, Joan Mora, va presentar ahir al vespre el marc socioeconòmic per a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost Municipal per l’any que ve a l’Audiència Pública. L’acte, que va tenir lloc a Can Gassol, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones interessades en conèixer en quin estat es troben les finances municipals i amb quines perspectives encara l’Ajuntament el 2014.


 

Amb l’Audiència Pública s’inicia el procés participatiu dissenyat perquè la ciutadania i les entitats puguin participar en la confecció del PAM, que conté les accions i projectes a desenvolupar per l’Ajuntament durant l’any que ve.

 

L’alcalde no només va explicar el marc econòmic de partida, sinó que va fer un repàs de l’estat de les finances municipals i una estimació de les perspectives de futur. La documentació que hi va aportar durant el seu discurs, que es projectava en una pantalla durant l’acte, es pot consultar on line .

 

Durant el torn de participació del públic hi van intervenir una desena de persones, que actuaven tant a títol individual com en representació d’entitats i col·lectius de la ciutat. Els principals temes que van plantejar van ser els relacionats amb la neteja, la recollida de la brossa, la desocupació, la reactivació econòmica i les problemàtiques relacionades amb els bancs, tant per la comercialització de preferents com pels desnonaments i els pisos buits que tenen a la ciutat.

 

El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, va explicar durant l’Audiència el procediment de participació, que continuarà durant el mes de novembre amb la celebració dels diferents consells municipals sectorials i territorials, on s’elaboraran i prioritzaran les propostes de les entitats. També es poden fer aportacions per whatsapp, per les xarxes socials twitterfacebook , a través de la bústia ciutadana i al web de l'Ajuntament amb aquest formulari. De forma presencial a les oficines d'atenció ciutadana i els centres cívics i per telèfon a través del Telèfon d'Atenció Ciutadana 010.