Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 29a Exposició de Bolets del Maresme incorpora les noves tecnologies

Escoltar

La 29a Exposició de Bolets del Maresme incorpora les noves tecnologies

Alguns dels bolets de la mostra tindran codis QR que enllaçaran a Viquipèdia



La Secció de Ciències Naturals del Museu de Mataró organitza una nova edició de l’Exposició de Bolets del Maresme marcada per la utilització de les noves tecnologies. Gràcies a la col·laboració amb l’Amial Wikimèdia, a l’exposició de Can Serra hi haurà bolets indicats amb codis QR que enllaçaran amb la Viquipèdia per tenir informació actualitzada.


 

La mostra d’enguany també tindrà la seva versió virtual, ja que els boletaires que ho desitgin podran penjar les fotos dels que hagin trobat aquesta tardor a través d’un web, i així fer una exposició virtual dels bolets de la Serralada Litoral Central.

 

La 29a Exposició de Bolets del Maresme començarà el 9 de novembre al matí amb la tradicional sortida a buscar bolets que formaran part després de l’exposició que es podrà veure fins al 17 de novembre. Com és habitual hi haurà diferents activitats complementàries com un taller per fer un titella en forma de bolet (el 10 de novembre d’11 a 14 h), i diferents activitats per a les escoles. L’exposició es podrà visitar de dimarts a diumenge de 17 a 20 h  i els dissabtes i diumenges també d’11 a 14 h.

 

El segon cap de setmana de la mostra, el 16 i 17 de novembre, coincideix amb el Mercat de la Pagesia de la Tardor que aplegarà a la plaça de l’Ajuntament parades de bolets, formatges, mels i embotits, entre d’altres productes de tardor, així com una demostració d’oficis, jocs tradicionals i tallers infantils.