Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de Santa Anna acull dissabte un mercat de productes elaborats en espais naturals protegits

Escoltar

La plaça de Santa Anna acull dissabte un mercat de productes elaborats en espais naturals protegits

Una dotzena de productors participen a la segona edició del “Parc a taula”



Demà, dissabte 14 de setembre, se celebrarà a la plaça de Santa Anna el Mercat del “Parc a taula”, promogut per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró.  


El mercat estarà obert des de les 10 h i fins a les 21h amb una representació de productors i cellers dels espais naturals protegits vinculats a aquest programa.

 

Hi prenen part: Cervesa Simanya, Celler Alta Alella Privat, Cooperativa Agrícola Cabrera de Mar, Horta L’Arc de la Natura, L’Horta d’Òrrius, Cellers Grau Dòria, Casanovas Cansaladers, Embotits Aurora Terés, Formatges Can Pujol, Formatges Artefor, L’hort de Can Mestret, Ferran Argilés (apicultor) i Associació Préssec d’Ordal, que ompliran la plaça de productes de qualitat i proximitat.

 

“Parc a taula” és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesanal i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs naturals.

 

“Parc a taula” està pensat com un programa transversal de la Xarxa de Parcs Naturals i va néixer dins el marc del programa cultural Viu el parc, promogut per la mateixa Diputació des del 1992.

 

D'aquesta manera, els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals protegits us proposen degustar diferents plats, elaborats específicament amb productes naturals i cuinats per mans expertes.



Als restauradors, s'hi afegeixen els productors i artesans alimentaris del territori, que aporten la matèria primera de qualitat que exigeix la millor cuina. Per últim, s'inclouen allotjaments propers al parc, que ofereixen el millor servei per tal de gaudir d'una estada relaxant i alhora confortable.

 

Enguany hi participen 187 establiments de 6 parcs.