Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Mataró deté el presumpte autor del robatori a 3 habitatges del carrer d’Enric Prat de la Riba

Escoltar

La Policia Local de Mataró deté el presumpte autor del robatori a 3 habitatges del carrer d’Enric Prat de la Riba

Va ser detingut quan forçava una porta amb una palanca

La Policia Local de Mataró va detenir ahir dimecres, 1 de maig, un home de 30 anys com a presumpte autor del robatori amb força a tres habitatges del carrer d’Enric Prat de la Riba.

 

Als voltants de les 3 de la matinada un ciutadà va trucar a la Policia per informar que se sentien forts cops procedents del número 25 d’aquest carrer. Tres vehicles policials s’hi van desplaçar i van comprovar que la porta d’accés a l’immoble havia estat forçada. Quan els agents van accedir a l’interior de l’edifici van veure com una persona intentava entrar al baixos de l’immoble utilitzant una palanca.

 

El detingut, que respon a les inicials B.B. i té 30 anys, es trobava en possessió de tres rellotges, 60€, 125 pessetes, un parell de claus i alguna joia de bijuteria. També tenia un martell, una palanca i altres eines útils per cometre sostraccions.

 

Després d’inspeccionar els habitatges propers es va comprovar que les portes de dos immobles més del mateix carrer també havien estat forçades.

 

Es preveu que el detingut passi avui a disposició judicial. La Policia Local li imputa tres presumptes delictes de robatori amb força en interior de domicili.