Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, fa una visita institucional a l’Ajuntament de Mataró

Escoltar

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, fa una visita institucional a l’Ajuntament de Mataró



La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Joana Ortega, ha fet avui una visita a l'Ajuntament de Mataró, on ha estat rebuda per l’alcalde, Joan Mora, i representants del Consistori i ha signat al Llibre d'Honor.


 

L’alcalde ha rebut la delegació institucional a les 7 de la tarda a la Sala del Lleons de l’Ajuntament, on ha obsequiat la vicepresidenta amb una reproducció de l’estàtua de J.M Rovira Brull Laia l’Arquera, símbol de la ciutat. A la consellera l’ha acompanyat el diputat Roger Montañola, el Delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, i el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada.

 

A continuació, l’alcalde i la consellera Joana Ortega s’han desplaçat a peu a la Sala d’actes de la Fundació Iluro (carrer de Santa Teresa) per participar a l’acte organitzat per l’Associació Amics de la Ciutat de Mataró en record a l’advocat mataroní Santi Martínez Saurí, en reconeixement per la seva tasca cívica, política i jurídica.