Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies compten amb un document que recull propostes formatives per acompanyar-los en la seva funció educadora

Escoltar

Les famílies compten amb un document que recull propostes formatives per acompanyar-los en la seva funció educadora

L’Oferta de formació de famílies aplega 40 cursos i activitats classificades en 10 temàtiques diferents



El regidor d’Ensenyament, Pere Galbany, va presentar ahir a les AMPA de Mataró l’Oferta de formació de famílies en l’àmbit educatiu i que s’emmarca en el Pla Educatiu Entorn (PEE). L’acte va tenir lloc al Centre Cívic Pla d’en Boet.


 

L’objectiu és donar suport a les AMPA i a les famílies amb fills en edat d’escolarització posant al seu abast activitats i cursos, proposats pels diferents serveis municipals o ofertades per altres agents i organismes, per tal d’acompanyar-los en la seva funció educadora, així com afavorir vincles entre la família, l’escola i la comunitat i millorar els recursos d’acompanyament escolar.

 

El document recull 40 propostes classificades en 10 temàtiques diferents: participació, lectura i llengua, informàtica i noves tecnologies, salut, igualtat i coeducació, relacions familiars, eines per educar els nostres fills, medi ambient, civisme, interculturalitat i cooperació i recursos en xarxa. En la iniciativa hi col·laboren 6 serveis municipals, a més d’altres administracions i entitats arrelades a la ciutat.