Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manuel Cusachs presenta el catàleg de l’exposició que ha fet sobre l’obra "El caminant i el mur" de Salvador Espriu

Escoltar

Manuel Cusachs presenta el catàleg de l’exposició que ha fet sobre l’obra "El caminant i el mur" de Salvador Espriu

A l’acte hi assisteix l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol i diversos nebots del poetaL'alcalde de Mataró, Joan Mora, va presidir dijous al vespre l'acte de presentació del catàleg de l'exposició d’escultures"Cusachs/ Espriu. El caminant i el mur" del mataroní Manuel Cusachs, que es pot visitar al Museu de Mataró fins el 8 de setembre.


L’acte va ser protagonitzat pel mateix escultor i va comptar amb l’assistència de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i de diversos nebots del poeta Salvador Espriu. A més, el rapsode Josep M. Cusachs, familiar de l’escultor, va recitar recitar tres poemes davant el públic assistent al Museu.

 

Al catàleg s'hi poden veure algunes de les 33 peces de l'exposició, que és una de les sèries escultòriques més destacades de Manuel Cusachs sobre l’obra “El caminant i el mur”. També inclou notes de l'autor i del procés de treball que va fer durant 10 anys (1979-1989) després d’algunes trobades amb l’escriptor.

 

“Cusachs / Espriu. El caminant i el mur” forma part del programa d’activitats de l’Any Espriu a Mataró per commemorar el centenari del naixement del poeta.