Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona aquest cap de setmana les seves rutes a la Fira Modernista de Canet de Mar

Escoltar

Mataró promociona aquest cap de setmana les seves rutes a la Fira Modernista de Canet de Mar



Mataró participa aquest cap de setmana a la Fira Modernista de Canet de Mar, on disposarà d’un estand propi.


 

Resseguint el patrimoni arquitectònic, la gastronomia, els oficis artesans i les costums, durant aquestes dates, Canet es transforma del 13 al 15 de setembre per poder reviure i gaudir d’una època d’esplendor artística, econòmica, cultural i política i així, donar a conèixer al visitant tot el patrimoni artístic que va generar aquest moviment arreu de Catalunya.

 

Aquest cap de setmana, Canet de Mar programa diferents activitats: mercat d’artesans, ambientació dels carrers, rutes modernistes pel centre històric, espectacles d’animació i balls al carrer, tallers i jocs infantils, degustacions modernistes, cercaviles i desfilades, actuacions de música i cant, teatre i cinema, exposicions, etc.

 

L’estand de Mataró es trobarà dins l’Espai Ciutats Modernistes, situat a la plaça Universitat, espai on també s’ubicaran exposicions i diverses activitats vinculades amb el modernisme. La participació en aquesta fira està adreçada principalment a promocionar les rutes modernistes de la ciutat: “El Modernisme a Mataró”, la Ruta “Puig i Cadafalch Mataró – Argentona”, la visita cultural audioguiada a la “Casa Coll i Regàs” i la ruta la ruta organitzada conjuntament amb l’ajuntament de Canet “El triangle modernista al Maresme: Puig i Cadafalch, Gaudí i Domènech i Montaner”.

 

La fira, també serà una plataforma per promocionar la resta de l’oferta de rutes i visites guiades i audioguiades que es poden realitzar a Mataró durant tot l’any, les propostes i activitats nàutiques i del front marítim, així com l’oferta gastronòmica, comercial i d’oci i lleure de la ciutat.

 

L’horari de la Fira Mercat és el dia 14 de setembre, de 18 a 21 h, i els dies 14 i 15 de setembre, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.