Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró reuneix a la 58a Nit de l’Esport els millors esportistes de la ciutat de 2012

Escoltar

Mataró reuneix a la 58a Nit de l’Esport els millors esportistes de la ciutat de 2012

La gala es farà al Teatre Monumental divendres 22 de març a les 20.00 h



La Nit de l’Esport és la fita anual que reuneix els esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb el món de l’esport mataroní. La trobada de la 58a edició de la Nit de l’Esport tindrà lloc demà divendres 22 de març a les 20.00 h al Teatre Monumental i està organitzada per la Direcció d’Esports de l’Ajuntament.


 

L’acte estarà presidit per l’alcalde, Joan Mora. També hi assistiran el regidor d’Esports, Pere Galbany; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; i el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

 

La Nit de l’Esport 2013 estarà amenitzada per la música de Pedro Cornago + Tangerine Trio i s’iniciarà amb una actuació de dansa a càrrec de l’escola Vincles. Després dels parlaments es podrà veure un vídeo sobre l’esport mataroní i tot seguit es procedirà al lliurament de premis.



En aquesta edició es repartiran 71 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll. Aquesta festa anual vol reconèixer públicament els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats, marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport.

 



Nit de l’Esport 2013

 

La cerimònia d’entrega premiarà els millors d’entre els 43 esportistes nominats, entre els quals hi ha participants en campionats del Món, d’Europa, d’Espanya i Catalunya, internacionals de diferents esports, 5 participants als Jocs Olímpics de Londres 2012 i 2 als Paralímpics.



Les categories que aspiren a obtenir premi, en la vessant masculina i femenina, són infantil, cadet, juvenil i sènior, de les disciplines d’atletisme, bàsquet, muay thai, futbol, futbol-sala, gimnàstica, tir esportiu, triatló, handbol, natació, natació sincronitzada, tennis, tennis taula, voleibol i waterpolo. 



Entre tots els nominats només un rebrà, al final de la nit, el guardó que el reconeixerà com el/la millor esportista de l’any 2012 per la seva contribució en portar el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. L’any passat el guardó se’l va endur la waterpolista del Centre Natació Mataró Roser Tarragó.

 

Els altres premis que s’atorgaran aquesta nit són:



. Premi a les escoles participants als Jocs Escolars amb més inscrits en els Jocs Escolars.

. Premi a la tasca arbitral.

. Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística en pro de l’esport mataroní.

. Premi al millor tècnic esportiu.

. Premi a la tasca directiva.

. Premi a l’entitat més destacada per la seva promoció de l’esport.

 

A més, rebran mencions especials: el Club Joventut Handbol Mataró pel 50è aniversari de la seva fundació; Mayalen Noriega i Jesús Collado per la seva participació en els Jocs Paralímpics de Londres 2012; i el Centre Natació Mataró per als seus equips sèniors femení de natació i masculí de tennis taula per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor.

 

El jurat, que es va constituir l’any passat, l’han format representants del que era el Consell Rector de l’Institut d’Esports i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.