Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una aplicació mòbil que facilita el networking empresarial, guanyadora dels premis Cre@tic

Escoltar

Una aplicació mòbil que facilita el networking empresarial, guanyadora dels premis Cre@ticL’empresa Slid, que ha creat una aplicació mòbil que permet l’intercanvi de targetes de visita a través dels telèfons intel·ligents, és la guanyadora de la 13a edició dels premis Creatic, amb què el TecnoCampus fa un reconeixement de les millors iniciatives emprenedores. El jurat dels premis, format per experts i representants de les principals administracions i entitats empresarials del país, ha destacat d’Slid que crea comunitats virtuals gràcies a aquest nou sistema digital d’intercanvi de targetes de visita, molt útil per fomentar el networking o treball en xarxa. L’entrega s’ha fet en el marc de la Nit de l’Emprenedor, un acte presidit per l’alcalde, Joan Mora, en què també s’ha fet un reconeixement, per part de l’Ajuntament de Mataró, a les empreses i entitats que s’han distingit per bones pràctiques en la Responsabilitat Social de les Organitzacions.

 


El segon premi Creatic ha recaigut en Watly, un projecte d’aparell  purificador d’aigua que funciona amb energia solar combinada amb energia fotovoltaica, mentre que el tercer ha recaigut en Cooncert, una promotora musical social que pretén fer realitat els concerts proposats pels seguidors dels grups mitjançant el crowdfunding i l’autopromoció. El primer, segon i tercer premi tenen, respectivament, una dotació econòmica de 4.000, 2.000 i 1.000 €, respectivament, a més de la possibilitat de gaudir d’un any amb lloguer bonificat a la incubadora del TecnoCampus.

 

Al llarg de la nit s’ha fet entrega també d’una menció especial dels premis Creatic a Braingaze, una companyia de base tecnològica basada en el desenvolupament d’un biomarcador de medició d’atenció visual utilitzant eye tracking. Per altra banda, s’ha fet un reconeixement a l’empresa de la incubadora Verkami per la repercussió del seu projecte de crowdfunding. I finalment s’ha reconegut l’aportació del diari ARA a la difusió de l’emprenedoria amb un premi especial que ha recollit el director d’aquest mitjà de comunicació, Carles Capdevila.

 

En la Nit de l’Emprenedor, que ha comptat amb el patrocini de l’empresa Sirsa i la col·laboració de Moritz, l’Ajuntament de Mataró ha fet lliurament dels reconeixements a les bones pràctiques en Responsabilitat Social de les Organitzacions. Les empreses i institucions que han rebut el reconeixement són: Centre de Formació i Prevenció, Centre de Sant Bru, Clínica Dental Luxen, Ensotrans, Escola de Vela Mataró, Fundació Germans Aymar i Puig, Innova It, La Fageda, Mataró In, Montessori Vivo, Narinan, Speedgrass, Tattoo Painkiller i Wecolors. S’ha atorgat una menció especial a les vuit acadèmies d’idiomes que donaran suport a la formació en idiomes de persones en situació d’atur (Come On, International House Mataró, Inlingua Mataró, The Academy i  British American).