Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

18 establiments de la ciutat ofereixen a partir de dijous una tapa i una cervesa per 2,40 €

Escoltar

18 establiments de la ciutat ofereixen a partir de dijous una tapa i una cervesa per 2,40 €

Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria impulsen l’itinerari gastronòmic “Mataró va de tapes”, amb el suport de l’Ajuntament i del Consorci de Promoció Turística



El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey; el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Josep Civit; i la popular cuinera mataronina “Àvia Remei”, han presentat aquest migdia a la nau Gaudí les primeres jornades “Mataró va de tapes”.


 

La iniciativa la impulsen Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, el Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró-nau Gaudí i el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme. És tracta d’un itinerari gastronòmic que els ciutadans podran fer a partir de dijous 23 d’octubre i fins al diumenge 2 de novembre i que oferirà la possibilitat d’assaborir un assortiment de tapes creatives i selectes de la ciutat de Mataró, acompanyades d’una canya o d’un quinto d’Estrella Damm, a un preu únic de 2,40 euros.

 

En aquesta primera edició de “Mataró va de tapes” participen 18 establiments de la ciutat, ubicats a la zona del Centre i l’Eixample, que oferiran una varietat de tapes per a satisfer tots els gustos: El Casal/Iris, Can Xavi, Casa Pepe, Dehesa de Santa Maria, Desig, El Montadito, El Petit Racó, El Racó del Jabugo, Frankfurt La Plaça, La Marineta, La Morera, La Reforma, La Selva Cafè/La Peixateria, Mil 848, Mundial, Pecats 9 21, Pintxao i Sp9rt House.

 

Els clients que realitzin l’itinerari tindran l’oportunitat de participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones en un restaurant amb Estrella Michelin, només votant tantes vegades com ho desitgin la tapa que més els hagi agradat. A més a més, els restauradors entraran a formar part del concurs “Tapa de l’Any”, en el qual participaran les tapes guanyadores de les diferents Rutes de Tapes que s’han organitzat a Catalunya durant tot el 2014.

 

Per a consultar tota la informació sobre “Mataró va de tapes”, s’han editat uns planells de la ruta amb les dades dels locals, un mapa amb la seva ubicació geogràfica i el nom i la descripció de la seva tapa, així com les bases legals del concurs. Així mateix, cada local estarà identificat amb un roll-up a l’entrada del mateix.

 

La ruta també es podrà seguir des del mòbil amb l’App Gastronosfera. L’aplicació gratuïta permetrà a partir de demà accedir a tota la informació de la ruta així com geolocalitzar els establiments participants. També serà possible consultar la ruta i el llistat dels establiments adherits a www.gastronosfera.com.