Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

6 escoles públiques de Mataró celebren el 35è aniversari de la seva creació

Escoltar

6 escoles públiques de Mataró celebren el 35è aniversari de la seva creació

Diumenge es farà una jornada festiva al Parc Central



Les escoles públiques Rocafonda, La Llàntia, Torre Llauder i Camí del Mig i el Centre de formació d’adults Els Tarongers celebren aquest any els 35 anys de la seva creació amb el lema “35 anys treballant per l’escola pública de qualitat”. Els centres han organitzat dos actes conjuntament, una conferència i un jornada festiva, per celebrar l’efemèride.


 

Així, ahir va tenir lloc a Can Palauet la conferència “Què està canviant a l’educació del s. XXI? Dubtes, certeses i esperances” que va anar a càrrec de Jaume Carbonell, professor de Sociologia de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic i exdirector de la revista “Cuadernos de Pedagogia”. L’acte el va presidir el regidor d’Ensenyament, Pere Galbany.

 

La jornada festiva tindrà lloc el proper diumenge 23 de març al Parc Central. A les 12 h començarà la trobada amb l’arribada dels gegants de les escoles i es farà la plantada que s’acompanyarà amb una batukada. Tot seguit hi haurà una ballada protagonitzada pels gegants. Aproximadament a les 12.30 h hi haurà una altra batukada i li seguirà una flashmob. Finalitzarà la festa amb la lectura d’un manifest conjunt.