Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró construeix un nou tram de xarxa de clavegueram al passeig dels Molins i l’avinguda d’Amèrica

Escoltar

Aigües de Mataró construeix un nou tram de xarxa de clavegueram al passeig dels Molins i l’avinguda d’Amèrica

Aquesta obra segueix els criteris definits al Pla Director del Clavegueram

Aigües de Mataró ha iniciat les obres de construcció d’un nou tram de xarxa de clavegueram al passeig dels Molins i a l’avinguda d’Amèrica per solventar problemes de sobrecàrrega puntuals en moments de pluja.


Les obres estan contemplades al Pla Director de Clavegueram (PDCLAM 2003-2018) i consisteixen en el trasllat de les aigües procedents del Camí dels Caputxins, que baixaven cap al Centre, fins a la claveguera que transcorre actualment pel passeig d’Antoni Martí Cabanellas, desviant-les així cap a la riera de Sant Simó. 


Es construiran 141,5 metres lineals de tub de PVC de 500 mm de diàmetre i es col·locarà un sobreeixidor amb connexió a la galeria d’aigües pluvials El Desviament. A més, en posar-hi més embornals, farà que millori el drenatge de les aigües superficials.


En coordinació amb el Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament de Mataró, es portarà a terme la reposició de paviment amb formigó i posterior asfaltat de la zona.

 

Aquesta obra ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e Hijos, SA per un import de 96.498,65€ (IVA inclòs). L’actuació, s’ha iniciat el dia 10 de novembre i té una durada prevista de 6 setmanes.