Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró modifica la xarxa de clavegueram existent a la ronda del Cros

Escoltar

Aigües de Mataró modifica la xarxa de clavegueram existent a la ronda del Cros

L’obra s’emmarca dins el Pla de Renovació del PDCLAM

Aigües de Mataró ha començat aquesta setmana l'obra de renovació i modificació de l'actual xarxa de clavegueram a la ronda del Cros, entre la plaça dels Quatre Camins i el carrer de la Marató. 

 

La xarxa actual té problemes de deficiència hidràulica en episodis de pluges, segons el Pla Director de Clavegueram (PDCLAM 2003-2018). Per tal d’evitar aquesta problemàtica es realitzaran obres de modificació de la xarxa actual i una nova connexió a la xarxa d’aigües pluvials a través del sobreeixidor existent a la rotonda del camí del Mig amb la ronda del Cros.

 

Les obres consisteixen en la construcció d’uns 133 metres lineals de nous col·lectors de diversos diàmetres segons els trams, que van de 400 a 600 mm de diàmetre. També es preveu la construcció de cinc pous de registre.

 

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Garcia Cano e Hijos, SA per un import de 121.018,60 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 6 setmanes. L’execució dels treballs provocarà afectacions al trànsit a la plaça dels Quatre Camins, Camí del Mig, Camí del Sant Crist, ronda del Cros i carrer de la Marató.