Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer dels Remences de Vallveric es talla a la circulació per la caiguda de la façana d’una nau abandonada

Escoltar

El carrer dels Remences de Vallveric es talla a la circulació per la caiguda de la façana d’una nau abandonada

L’Ajuntament reclama a Bankia, actual propietari, que garanteixi la seguretat

La Policia Local ha hagut de tallar aquest matí a la circulació el carrer dels Remences, a Vallveric, per la caiguda de part de la façana d’una nau industrial abandonada. L’edifici, abans ocupat per l'empresa Burniol, està situat als números 20-26 del carrer.

 

El robatori dels dintells metàl·lics de les portes de la nau, que suporten l’aplacat de formigó de la façana, ha provocat el despreniment d’algunes de les plaques i ha fet que d’altres quedin en perill de caure.

 

Divendres passat ja es van detectar els primers despreniments, i la Policia Local va acordonar la zona afectada. Aquest matí, agents de la Policia Local, Bombers de la Generalitat i tècnics dels serveis de Llicències i Espais Públics de l’Ajuntament han sanejat les parts de la façana que suposaven més risc i s’ha optat per tallar el carrer. El tall afecta tant a vianants com a vehicles en els dos sentits de la marxa i en el tram del carrer comprès entre els números 18 i 44.

 

L’Ajuntament ha requerit a Bankia, actual titular de l’edifici, que en el termini de 24 hores desmunti les plaques per eliminar el perill de despreniment per garantir la seguretat a la zona.