Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Certament de les arts dels casals de la gent gran obre el període d’inscripcions

Escoltar

El Certament de les arts dels casals de la gent gran obre el període d’inscripcions

Es poden presentar les sol·licituds fins al 13 de juny en 12 modalitats diferents

El Certamen de les arts dels casals de la gent gran arriba a la sisena edició. Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure en les 12 modalitats diferents fins divendres 13 de juny de manera gratuïta. El certamen és una idea sorgida en la Comissió de Cultura de la gent gran que depèn del Consell Municipal de la Gent Gran. L’any passat s’hi van presentar 151 obres.


 

La iniciativa té per objectiu afavorir la participació activa de la gent gran en la vida de la ciutat, potenciant dinàmiques de participació que permetin a aquest col·lectiu ser i sentir-se de la ciutat com a persones participatives i compromeses.

 

En aquest certamen hi poden participar els usuaris dels casals municipals de gent gran de Mataró i les persones que siguin sòcies de l’Associació de Gent Gran La Gatassa, Aules Sènior de Mataró i de l’Associació de Gent Gran Jaume Terradas.

 

Les persones interessades poden presentar una única obra a cada modalitat: poesia, prosa, pintura-dibuix, fotografia, manualitats, marqueteria, ceràmica, puntes de coixí, ganxet-mitja, patchwork, punt de creu i labors i modisteria.

 

Les inscripcions es poden fer a les oficines d’atenció ciutadana i al Servei de Benestar Social de l’Ajuntament (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 101). Una vegada feta la inscripció el treball/obra s’haurà de presentar al Foment Mataroní (carrer Nou, 11) els dies 25 i 26 de juny.

 

Es concediran 2 premis per cada modalitat. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dimarts 8 de juliol a les 19 h al Foment Mataroní. Totes les obres participants estaran exposades al Foment Mataroní del 8 al 19 de juliol.