Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa InnoEmprèn Esport arrenca amb cinc projectes d’alt valor afegit

Escoltar

El programa InnoEmprèn Esport arrenca amb cinc projectes d’alt valor afegit

Són Ticket Gimnàs, Instructor4me, Agadir Classic Adventure Tallyraid, Alter Sport i un projecte de posicionament d'esquiadors



El programa d’alt rendiment per a emprenedors InnoEmprèn Esport ha arrencat avui, dijous 6 de març, al TecnoCampus amb una sessió de benvinguda als participants en aquesta primera edició. La sessió ha permès que els participants coneguin els mentors i tutors que els acompanyaran durant set mesos per convertir idees de negoci en projectes empresarials viables.


 

Els participants/projectes seleccionats són:

 

1-Albert Neila. Projecte Ticket Gimnàs, que vol donar l’oportunitat als clients de comprar hores i consumir-les al gimnàs que triï.

 

2-Raul Cavallero. Projecte Instructor4me, un marketplace d’activitats físiques i esportives úniques, creatives i de qualitat oferides per professionals titulats.

 

3-Josep Comas. Projecte Barcelona Agadir Classic Adventure Rallyraid, que proposa una experiència de competició esportiva i turística d’aventura en motocicleta tot terreny pel desert del sud de Marroc .

 

4- Miquel Vila. Projecte Sistema de posicionament i seguiment d’esquiadors, que planteja la instal·lació d’un sistema de seguiment i posicionament d’esquiadors per tal de que les pistes tinguin tota  la informació actualitzada a temps real.

 

5- Albert Navarrete. Projecte Alter Sport, desenvolupament d’una aplicació online i app mòbil de gestió administrativa i esportiva dels centres i entitats esportives.

 

El contingut del programa, com en altres edicions del programa InnoEmprèn centrades en altres àmbits (InnoEmprèn Printed Electronics i InnoEmprèn Universitari) proporciona als participants mentoring, en aquest cas de la mà d’una persona rellevant del sector. El clúster d’empreses del sector esportiu INDESCAT proporciona els mentors, que són membres d’empreses associades al clúster. INDESCAT actua com a partner del projecte Innoemprèn Esport.

 

El programa proporciona en set mesos 15 sessions grupals, 60 hores de formació, 10 hores de consultoria individual, 6 hores de mentoring i 20 hores de tutoria.