Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus participa aquesta setmana al Saló Internacional de Logística i al BIZ Barcelona

Escoltar

El TecnoCampus participa aquesta setmana al Saló Internacional de Logística i al BIZ Barcelona



El TecnoCampus té presència aquesta setmana, amb un estand propi, en dos salons que figuren entre els més importants del seus sectors, i que se celebren al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Per una banda, al Saló Internacional de la Logística, que té lloc del 3 al 5 de juny, l’estand del TecnoCampus serveix per donar a conèixer entre els professionals el nou Grau en Logística i Negocis Marítims, una titulació universitària pionera a tot l’Estat i molt ben rebuda per part del sector. Els experts que el passat dia 16 van participar en la 2ona Jornada sobre Logística i Negocis Marítims van destacar la importància que aquesta especialitat s’hagi fet un lloc en el mapa de les titulacions universitàries. Es calcula que la logística ja representa el 3% del Producte Interior Brut Català, i que aquesta xifra continuarà augmentant els propers anys.




Pel que fa al Saló de l’Emprenedor Biz Barcelona, se celebra entre el 3 al 5 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Un any més, el TecnoCampus és present per promocionar l´oferta d'itineraris i productes per als emprenedors. Concretament, disposa d'un estand on explica els itineraris, premis i programes que posa a l'abast dels emprenedors, i que passen per donar-los suport en àmbit tan diversos com la formació o el finançament. El Mapa d'Emprenedoria, on es contemplen tots els itineraris i productes, és el fil conductor de la presència del TecnoCampus en aquesta fira rellevant.

 


A més, el TecnoCampus difon els avantatges del programa Reempresa, una iniciativa que permet accedir a la propietat de negocis quan el seu propietari, per motius diversos, el vol vendre. A partir d’aquest mes de maig i fins el 31 de desembre d’enguany, totes les persones, ja siguin físiques o jurídiques, que reemprenguin una petita empresa de comerç, serveis, artesania o moda amb seu a Catalunya es poden beneficiar d’un ajut de la Generalitat per poder realitzar l’operació de compravenda. S'ajudarà als reemprenedors amb una subvenció de fins el 10% de les despeses de la compravenda de la unitat productiva (traspàs o reempresa d’una activitat empresarial), amb un import màxim de 6.000 euros.