Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus rep 776 assignacions d’estudiants en el procés de preinscripció universitària de juny

Escoltar

El TecnoCampus rep 776 assignacions d’estudiants en el procés de preinscripció universitària de juny

La xifra és un 9% superior a la de l’any passat, i destaquen els bons resultats de les noves titulacions, dels àmbits dels videojocs i la logística



Els centres universitaris del TecnoCampus tenen com a resultat del procés de preinscripció de juny un total de 776 estudiants assignats per al curs 2014/2015. Aquesta xifra representa un augment del 9% respecte el curs anterior.


 

Cal destacar la bona acollida que han tingut les noves titulacions que el TecnoCampus proposa per al proper curs. Pel que fa al Grau de Logística i Negocis Marítims, té un total de 40 estudiants assignats el juny. Quant al Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs, en són 60 (nota de tall de 5,070 en la selectivitat).

 

En la preinscripció de juny, les dades referents als estudiants que trien el TecnoCampus com a primera opció són especialment rellevants. 578 estudiants que ja tenen plaça al TecnoCampus l’han triat com a lloc per estudiar-hi en primera opció, mentre que l’any passat en van ser 486.

 

A banda dels dos nous graus que es posen en marxa el curs vinent, destaca un any més la bona acollida que tenen les dobles titulacions dels àmbits de la gestió empresarial, el turisme i el màrqueting, que experimenten un fort creixement del 25% (117 estudiants assignats). La doble titulació en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació+ Màrqueting i Comunitats Digitals té una nota de tall de 6,730.

 

Els estudis de l’àmbit de la salut, com en els cursos anteriors, continuen registrant una alta demanda, amb 95 estudiants assignats al Grau d’Infermeria, i una nota de tall de 7,196, i 84 estudiants en el de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, que té una nota de tall de 6,991.

 

La xifra global de 776 alumnes assignats en alguna de les titulacions o dobles titulacions que s’ofereixen al TecnoCampus es modificarà a l’alça els propers mesos, en el procés de reassignacions i en la convocatòria de places de setembre.