Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Assessors d’Il·lusions protagonitzen de nou la campanya de Nadal a Mataró

Escoltar

Els Assessors d’Il·lusions protagonitzen de nou la campanya de Nadal a Mataró

“Un Nadal per compartir” promou la ciutat com a pol d’atracció comercial, d’oci i cultura durant les festes nadalenques






L’Ajuntament de Mataró i la Fundació El Maresme pro persones amb disminució psíquica tornen a sumar esforços per tercer any consecutiu en una campanya de promoció de ciutat dedicada a les Festes de Nadal. La campanya també ha comptat amb el suport de la Unió de Botiguers, Bulevards de Mataró, m1tv, l’Associació de venedors del mercat de la plaça de Cuba, l’Associació de venedors del mercat de la plaça Gran i rodalies, l’Associació comercial de la plaça de Cuba i rodalies i la Sala Cabanyes.




Els Assessors d’Il·lusions, que és com s’anomenen els joves de la fundació que participen a la campanya, protagonitzen de nou els anuncis que a partir d’aquesta setmana es podran veure sota el lema “Un Nadal per compartir” i que tenen com a objectiu contribuir a difondre els principals atractius de la ciutat durant les festes i conscienciar, alhora, de la importància d’integrar les persones amb discapacitat.


 

Entre el 29 de novembre i el 7 de gener la capital del Maresme ofereix un gran ventall d’activitats per a tots els públics, que han estat recollides en una guia gratuïta, de la qual s’editaran 50.000 exemplars en paper, i també es podran consultar en un minisite al qual s’hi pot accedir des de mataro.cat i vineamataro.cat. La publicació es repartirà bustiada a 35.000 llars i la resta estarà a disposició de tothom a les oficines d’atenció ciutadana.

 

El leitmotiv de la campanya –és a dir, el seu motiu conductor- és la voluntat de compartir el Nadal amb els altres. Als anuncis que es veuran a premsa i a les marquesines d’autobusos, els Assessors d’Il·lusions es presenten com a portadors de targetes postals on diversos col·lectius econòmics i culturals de la ciutat feliciten les festes a la ciutadania. La campanya es complementa amb un vídeo on es mostra com els Assessors d’Il·lusions van a la plaça de Catalunya de Barcelona per portar una nadala de grans dimensions en la que la ciutat de Mataró felicita les festes als veïns de la capital catalana.

 

Els diferents col·lectius que feliciten retòricament les festes a través d’aquestes targetes són: el comerç, els mercats municipals, la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal, la Fira Artesana de Nadal, els restaurants i els promotors d’activitats culturals i tradicionals.   

 

“Un Nadal per compartir” és una campanya dissenyada per l’agència Evil Love per encàrrec de l’Ajuntament. El vídeo ha estat produït per m1tv, la televisió pública del Maresme.