Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna un nou impuls a la Mitja Marató Ciutat de Mataró i n’espera més participants

Escoltar

L’Ajuntament dóna un nou impuls a la Mitja Marató Ciutat de Mataró i n’espera més participants

Encarrega a l’empresa Gesport l’organització de la cursa que tindrà lloc el 7 de desembre



El regidor d’Esports, Pere Galbany, i el director tècnic de Gesport, Manel Vicente, han presentat avui l’empresa de serveis que organitzarà, gestionarà i explotarà la Mitja Marató Ciutat de Mataró i les novetats de la prova que tindrà lloc el proper 7 de desembre.


 

La Mitja Marató Ciutat de Mataró, inclosa en la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de la Diputació de Barcelona, és una prova consolidada, de qualitat i esperada que aquest any arriba a la dissetena edició. Després de les valoracions de les últimes edicions de la prova, la voluntat de l’Ajuntament ha estat donar-li un nou impuls, fer-la créixer i millorar la difusió de la prova.



En aquest sentit, el passat juliol es va adjudicar a l’empresa de gestió integral d’esdeveniments esportius Gesport l’organització, gestió i explotació de la prova per un any, i prorrogable a un altre.

 

L’objectiu és potenciar la Mitja Marató incrementant el número de participants (s’espera arribar a 3.000 participants), millorar-ne la imatge (nova web, nova imatge...) i la difusió i alhora millorar els serveis que s’ofereixen als esportistes (avituallaments, inscripcions, fira de l’atleta..), entre d’altres, a més d’aconseguir la sostenibilitat econòmica de la prova i fer-ne promoció de la ciutat.

 

L’empresa Gesport executarà el contracte al seu risc i ventura. La cursa no ha de generar cap despesa directa a l’Ajuntament de Mataró però sí aniran a càrrec de l’Ajuntament les despeses derivades dels tràmits dels permisos oficials per la celebració de la prova esportiva i dels serveis mèdicosanitaris.

 

 

Nova imatge, nova web

 

Un aspecte que s’ha tingut en compte per tal de donar un nou impuls a la prova esportiva ha estat canviar la imatge gràfica. Així, s’ha dissenyat una imatge directa en la qual es transmet la idea de Mitja Marató amb un corredor i una barra inclinada, amb els colors corporatius de l’Ajuntament i el nom de Mataró destacant en relació al conjunt.

 

A més s’ha dissenyat una web exclusiva de la Mitja Marató Ciutat de Mataró en la qual hi apareix tota la informació de la prova i a partir del 15 d’octubre s’hi podrà fer la inscripció. La web (www.mitjamataro.cat) conté els següents apartats: home, contacte, reglament, inscripcions, espònsors, situació, allotjaments, galeries de fotos, notícies, classificacions, història, informació i equip de voluntaris.

 

La proposta d’adjudicar la gestió de la Mitja Marató a una empresa s’ha consensuat amb els representants de la Comissió Organitzadora de l’actual Mitja Marató Ciutat de Mataró formada també pels clubs atlètics locals i el propi Ajuntament – Direcció d’Esports. La comissió ha validat el plec de clàusules tècniques particulars que ha regit el contracte.