Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament estrena un nou web de Cultura

Escoltar

L’Ajuntament estrena un nou web de Cultura

La pàgina permet visualitzar totes les propostes culturals que s’organitzen a MataróL’Ajuntament de Mataró estrena web nou de Cultura per poder mostrar tota l’activitat estrictament cultural i festiva, tant de contingut propi com de les activitats organitzades directament per entitats i altres agents culturals.
L’adreça www.culturamataro.cat permet ampliar el contingut de l’agenda cultural en paper amb una agenda més visual i amb capacitat per ampliar la informació. La plataforma incorpora una mediateca dels actes de l’agenda amb possibilitat de penjar-hi vídeos, fotografies, enllaços al web propi de l’entitat i el grup o companyia, així com també al Facebook i al Twitter, entre d’altres.

 

Els usuaris poden accedir a la informació de l’agenda cultural de la ciutat a través d’un sistema de cerca per àmbits, per equipaments en els quals s’esdevenen els actes i per tipus d’activitat. També permet seguir l’activitat i notícies d’artistes, músics, creadors o escriptors, relacionats amb la ciutat i l’activitat a Mataró a través de l’apartat “Recomanem”.

 

El web incorpora informació de les diferents àrees i serveis de la Direcció de Cultura referent a les arts escèniques i la música, les arts visuals i el cinema, les festes i tradicions, el Museu de Mataró i les exposicions, les seccions d’Arqueologia i Ciències Naturals i l’activitat de la Xarxa de Biblioteques.

 

El disseny gràfic del web ha anat a càrrec d’Albert Ibanyez i la programació a càrrec d’Estudi Oliver, amb el suport del tècnic de la Direcció de Cultura Fèlix Sainz.