Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilita 6 sales d’estudi per preparar els exàmens de juny

Escoltar

L’Ajuntament habilita 6 sales d’estudi per preparar els exàmens de juny

L’Ajuntament, a través del Servei de Projectes Transversals, Participació i Ciutadana i la Direcció d’Ensenyament i coordinats pel Servei de Família, posa a disposició 6 sales d’estudi en equipaments municipals perquè puguin preparar els exàmens. L’accés és lliure i gratuït.


 

Del 2 al 27 de juny s’habiliten expressament sales d’estudi a 4 centres cívics: Cerdanyola, Molins, Rocafonda i Cabot i Barba, a més del Centre de Formació Permanent Tres Roques que s’afegeixen a l’oferta de la que està ubicada durant tot l’any al Centre Cívic Pla d’en Boet.

 

Els centres cívics Pla d’en Boet i Cabot i Barba disposen de wifi.



Les sales s’han ubicat a diferents indrets de la ciutat per tal d’oferir un servei descentralitzat i amb la intenció que els estudiants puguin disposar d’un espai adequat per preparar els exàmens.

 

L’horari de les sales d’estudi dels serà el següent (totes les sales menys la del Centre Cívic Pla d'en Boet estaran obertes en funció de la disponibilitat de l’equipament):

 

. Sala d’estudi del Centre Cívic Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82-84): De dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.

 

. Sala d’estudi del Centre Cívic Molins (carrer de Nicolau Guanyabens, 23-25): De dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.

 

. Sala d’estudi del Centre Cívic Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47): De dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.

 

. Sala d’estudi del Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5): De dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.

 

. Centre de Formació Permanent Tres Roques (plaça del Canigó, 7): De dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 21 h. I dissabtes 7, 14 i 21 de juny de 10 h a 13.30 h.

 

. Sala d’estudi permanent del Centre Cívic Pla d'en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6): De dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h.