Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i l’Associació Cultural Oca Mataró s’uneixen per oferir una revetlla de cap d’any popular

Escoltar

L’Ajuntament i l’Associació Cultural Oca Mataró s’uneixen per oferir una revetlla de cap d’any popular

La festa s’ubicarà a la carpa instal·lada a la plaça de Santa AnnaEl regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i el representant de l’Associació Cultural Oca Mataró, Cugat Comas, han ofert aquest matí una roda de premsa per explicar que l’Ajuntament i l’entitat han unit esforços per oferir a la ciutat una revetlla popular de cap d’any amb preus populars i al centre. A una carpa de grans dimensions instal·lada a la plaça de Santa Anna hi sonaran sis hores de música amb entrada gratuïta i amb les consumicions a preus populars.


 

Després de què la festa de cap d’any de l’Oca s’hagi celebrat en dues ocasions a la “Gàbia” del Centre Catòlic i l’edició passada al local dels Capgrossos de Mataró, enguany la festa entra a formar part de la programació específica de la ciutat per les festes de Nadal.

 

L’Associació Cultural Oca de Mataró la integren voluntaris provinents en origen de la Sala Cabanyes i els Capgrossos de Mataró i manté la relació orgànica amb aquestes dues entitats. És una entitat sense ànim de lucre constituïda per organitzar la festa del mateix nom. Agafa el nom i la imatge de la popular carrossa de la Cavalcada de Reis de Mataró. El cartell d’aquesta edició reprodueix una oca, precisament, amb llacet al coll i barret de festa.

 

El col·lectiu de discjòqueis ‘The Fool Monkeys’ serà l’encarregat d’omplir sis hores de música ballable adreçada a tot tipus de públic, amb estils diferents i de totes les èpoques.

 

La festa popular, que començarà a les 00.30 h, comptarà amb servei de barra a preus populars. Tot el que s’ingressi es destinarà a cobrir les despeses del sarau i assegurar-ne les futures edicions. L’associació farà públic el balanç econòmic de la revetlla dies després de la seva celebració.

 

Des de l’Oca de Mataró i l’Ajuntament es fa una crida al civisme i al consum responsable per tal d’evitar les molèsties al veïnat i assegurar que la nova ubicació d’aquesta festa de ciutat pugui perdurar en el temps.

 

L’Oca compta amb la col·laboració de MicsBCN, The Fool Monkeys, Capgrossos de Mataró i Sala Cabanyes.