Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora els itineraris de vianants i ciclistes als entorns del Centre Natació Mataró

Escoltar

L’Ajuntament millora els itineraris de vianants i ciclistes als entorns del Centre Natació Mataró

Delimita les zones d’estacionament de vehicles per reorganitzar els circuits

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament de Mataró ha realitzat treballs de millora dels itineraris de vianants i ciclistes al passeig Marítim, als entorns del Centre Natació Mataró.

 

En concret, s’ha arranjat el pas destinat a vianants i bicis, que abans es veia limitat per l’existència de zones d’aparcament per a vehicles. L’aparcament que hi ha just davant del Centre Natació Mataró s’ha delimitat amb 30 travesses verticals de fusta de pi tractat, col·locades amb formigó, de manera que queda un pas de sauló entre la vorera actual i l’espai per estacionar vehicles. El pas per a vianants i bicis té entre 6,68m i 4,27m.

 

Pel que fa a l’aparcament situat als terrenys de l’antic Club Nàutic també queda delimitat amb 50 travesses verticals. S’han retirat els blocs tipus “New Jersey” que abans servien per delimitar la zona.

 

El Govern municipal va acceptar el passat mes de novembre un prec presentat per ICV-EUiA per reorganitzar la circulació de vianants i vehicles a la zona.

 

L’empresa Disseny Barraca, SL va executar les obres la setmana passada per un import d’adjudicació de 5.154,60 € (IVA inclòs). Aquesta actuació està subvencionada per la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.