Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix un nou curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament ofereix un nou curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Es farà els mesos d’abril i maig al Centre Cívic Cabot i Barba

El Servei de Família de l’Ajuntament organitza un nou curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil durant els mesos d’abril i maig al Centre Cívic Cabot i Barba.


 

El curs es farà els dissabtes de les 9 a les 13 h i de 15 a 19 h del 5 d’abril al 31 de maig. Els dies 14, 15, 16 i 17 d'abril, aprofitant que molts joves aquesta setmana tenen vacances escolars, les classes es faran dilluns a dijous.

 

S’ofereixen 25 places perquè els monitors/es obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. Els participants han de ser majors d’edat en el moment de realitzar la inscripció. El curs l’imparteix l’escola de lleure 9 OciHum.

 

El programa comporta 100 hores lectives presencials, 50 hores lectives no presencials (inclou l’elaboració d’un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques) i 160 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs, que té un cost de 220 €, dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es realitzaran a l’Oficina Jove del Maresme – Servei d’Informació Juvenil Sidral (Centre Cívic Cabot i Barba, plaça de Miquel Biada, núm. 5).

 

L’horari d’atenció al públic del SIDRAL és de dilluns a dijous de 17 a 21 h i divendres de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

 

Per a més informació podeu trucar al tel. 93 798.96.49 dins l’horari d’oficina o enviar un correu a sidral@ajmataro.cat

 

Per tal d’incentivar i enfortir el teixit associatiu de joves de la comarca, es prioritza en el moment de fer les inscripcions als joves membres de les entitats infantils i juvenils. D’aquesta manera les dates d’inscripcions són les següents:

 

. 24 i 25 de març: membres d’entitats infantils i juvenils.

. 26 i 27 de març: joves entre els 18 i els 35 anys.

. 28 de març: resta de persones interessades.