Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un concurs de cartells per obtenir la imatge gràfica del Carnestoltes 2015

Escoltar

L’Ajuntament organitza un concurs de cartells per obtenir la imatge gràfica del Carnestoltes 2015

La convocatòria està dirigida a professionals del disseny gràfic i a estudiants de l’últim curs d’aquest àmbitLa Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al primer concurs de cartells de Carnestoltes de Mataró. La convocatòria va adreçada a professionals del disseny gràfic i a estudiants d’últim curs d’un grau universitari o d’un cicle superior en l’àmbit de disseny gràfic.


 

Es poden presentar les obres individualment o de forma col·lectiva, i només es podrà presentar una proposta per participant o col·lectiu.

 

La data màxima de lliurament de les propostes gràfiques és el 7 de gener del 2015, i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).

 

El jurat està format per un dissenyador gràfic membre de l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics (AGD-FAD), un dissenyador gràfic i professor de disseny gràfic al Grau de Disseny de la Universitat de Barcelona, un tècnic de disseny gràfic de l’Ajuntament de Mataró, dos tècnics de la Direcció de Cultura, un membre de la Comissió de Carnestoltes i un representant del Consell Municipal de Cultura. El veredicte del cartell guanyador es farà públic la primera setmana de febrer en la roda de premsa de presentació dels actes de Carnestoltes.

 

El premi està dotat amb 1.500 €. La persona guanyadora també serà l’encarregada de l’elaboració del programa de mà amb la descripció dels actes del Carnestoltes i diverses aplicacions gràfiques derivades del disseny del cartell. A més a més, durant el mes de febrer hi haurà una exposició d’una selecció de les obres presentades a la Biblioteca Pompeu Fabra.

 

Els criteris per avaluar el cartell guanyador seran l’originalitat, la qualitat artística, la seva capacitat i claredat comunicativa, la seva adequació al Carnestoltes mataroní i la transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa i a la participació ciutadana des de la responsabilitat.