Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament programa 4 cursos d’iniciació a tècnic esportiu de base per a joves

Escoltar

L’Ajuntament programa 4 cursos d’iniciació a tècnic esportiu de base per a joves

Les inscripcions es poden fer fins al 13 de desembre a l’Oficina Jove del Maresme ubicada al Centre Cívic Cabot i Barba

El Servei de Família de l’Ajuntament ha programat 4 cursos d’iniciació a tècnic/a esportiu de base amb 4 especialitats diferents, amb la finalitat d’oferir una formació bàsica en l’àmbit de la promoció d’activitats esportives a l’entorn del lleure. Les inscripcions es poden fer fins al 13 de desembre, dia en què comencen els cursos, a l’Oficina Jove del Maresme ubicada al Centre Cívic Cabot i Barba.




Aquesta formació, que va adreçada a joves a partir de 16 anys, està reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i s’impartirà entre el mes de desembre i el mes de juny de 2015, en col·laboració amb la Direcció d’Esports a través de l’escola de formació Collage.



El sector del lleure és un àmbit d’intervenció en continu creixement tant des de la vessant professional com associativa, per això des de la Secció de Joventut, Dona i Gent Gran Activa del Servei de Família es vol potenciar la formació i implicació dels joves en aquest àmbit i des de diferents vessants, en aquest cas la vessant esportiva.





4 cursos, 4 especialitats



El curs consta de 15 hores teòriques i 35 hores de formació específica. Aquesta formació específica varia en funció de l’especialitat triada. En aquesta ocasió s’oferiran 4 especialitats:



. Arbitratge i esport en edat escolar

. Joc i esport en edat escolar

. Activitats fisicoesportives de lleure per a la gent gran

. Activitats fisicoesportives en instal·lacions esportives convencionals



Aquests cursos complementen la formació en l’àmbit del lleure que al llarg de l’any es promou des del Servei de Família amb la voluntat d’introduir als joves en nous àmbits laborals i formatius, així com ajudar a les entitats esportives a millorar la seva gestió del dia a dia.